Wie zijn wij

Even voorstellen: Mijn naam is Adri Mostert en ik ben oprichter van Holland MTB Tours. Holland MTB Tours is ontstaan uit passie voor het mountainbiken, en de liefde voor de natuur en ons eigen Nederland.

Ook ga ik graag op ontdekkingsreizen in het buitenland, natuur en avontuur zijn mijn kernwoorden. Dit wil ik graag delen! Mountainbikereizen in Duitsland, Italië en België zijn een gevolg hiervan.

De doelstelling van Holland MTB Tours is dan ook door middel van Mountainbiken u kennis te laten maken met de prachtige natuur en cultuur van Nederland en buitenland.

IMG 1136

 

Co-Partner: Pieter Klaver: Ik heb zelf al heel veel sporten beoefend, maar ik vind dat mountainbiken ten opzichte van anderen sporten vele voordelen heeft. Mountainbiken is bewegen in de natuur en buitenlucht, met een minimum aan belasting voor de gewrichten. Dit maakt mountainbiken een minder blessure gevoelige sport en geschikt voor bijna iedereen.Ik ben gediplomeerd Mountainbike instructeur niveau 3 en eigenaar van MTB-sportief. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het geven van Clinics en Trainingen.

Pieter

 

Holland MTB Tours werkt nauw samen met MTB-sportief, wij werken met een team van vaste krachten die net als wij deze passie delen.