Slider

Algemene voorwaarden Holland MTB tours

 

Algemene voorwaarden Holland MTB tours

Mountainbiken is een risico sport door het lezen of ondertekenen van deze voorwaarden, aanvaard u de bij het mountainbiken horende risico's. Tevens gaat u akkoord met de door Holland MTB Tours gestelde voorwaarden. Uiteraard probeert Holland MTB Tours de risico's zoveel mogelijk te beperken.


Aansprakelijkheid:
Deelname aan tochten of andere activiteiten van Holland MTB Tours is volledig op eigen risico. Holland MTB Tours aanvaard geen aansprakelijkheid voor lichamelijk of geestelijk letsel, voor schade, diefstal of verlies opgelopen door, tijdens of na deelname aan tochten / activiteiten. Holland MTB Tours aanvaard ook geen aansprakelijkheid voor veranderingen die de door natuurlijke elementen zijn ontstaan als gevolg van de weersomstandigheden of menselijk ingrijpen.


Deelname:
De deelnemer verklaard geen overmatig alcohol genuttigd te hebben de laatste 24 uur voor aanvang tocht of activiteit. De deelnemer is de laatste 24 uur voor aanvang tocht of activiteit niet onder invloed van verdovende of geestverruimende middelen geweest. De deelnemer verklaard geen lichamelijke of geestelijke beperkingen te hebben en over een goede gezondheid te beschikken.

Bij individuele deelname aan een reis wordt u op een tweepersoonskamer ingedeeld met iemand van dezelfde sexe. Vaak is tegen meerprijs een éénpersoonskamer beschikbaar.

 

Betalingsvoorwaarden:

Weekend Reizen, bij aanmelding €100,00 rest uiterlijk 30 dagen voor aanvang. 

Overige Reizen: Betaling van 50% van de reissom is verschuldigd bij aanmelding, het restbedrag uiterlijk 30 dagen voor aanvang.

Tochten / overige activiteiten: 50% bij aanmelding, restbedrag uiterlijk op de uitvoer datum.

 

Groepsaanmelding (min.8personen): aanbetaling binnen 3 weken 30%, de rest van de reissom uiterlijk 1 maand voor aanvang van de reis. Annulering van de gehele groep kan tot 3 maand van tevoren kostenloos, na die tijd is er tot 30 dagen voor aanvang 30 % verschuldigd. Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang is de gehele reissom verschuldigd.
Bij een enkele annulering zijn er tot 1 week voor aanvang geen kosten verschuldigd, binnen de laatste week zijn de kosten 50% van de reissom.  1 e 10 deelnemers 1, 10 tot 20 deelnemers 2, 20 tot 30 deelnemers 3. De groep bestaat altijd uit minimaal 8 personen. Mocht door een annulering de groep kleiner worden zijn er wel kosten verschuldigd.  Deze kosten zijn bij een annuleringsverzekering te declareren ( mits op juiste gronden).

 

 

Kosten bij annulering
Wij wijzen u er nadrukkelijk op dat er bij annulering annuleringskosten in rekening worden gebracht. De hoogte daarvan is afhankelijk van het tijdstip van annulering. Deze kosten kunt u, als er sprake is van een geldige annuleringsreden, afwikkelen via een annuleringsverzekering. Als u geen annuleringsverzekering afgesloten heeft, zult u in alle gevallen de annuleringskosten zelf moeten betalen, die in het ergste geval (bij annuleren vanaf 4 weken voor aanvang van de reis) kunnen oplopen tot 100% van de reissom. Bij annuleren, 4 weken tot 12 weken voor aanvang is 30% van het totaalbedrag verschuldigd. In alle andere gevallen zijn er wel verwerkingskosten verschuldigd.
Holland MTB Tours kan een reis, tocht of andere activiteit bij te weinig deelnemers of extreme weersinvloeden annuleren. Regen is geen reden om een activiteit te annuleren. Overigens is het aanbod van onze organisatie vrijblijvend en kan indien dit noodzakelijk wordt geacht worden herroepen.

 

Fiets huur: Betaling geschiedt voorafgaande aan de huurperiode
Bij het te laat retour brengen van de fiets word € 25,00 (hardtail) of €45,00 (fully) per extra dag in rekening gebracht
De fiets dient schoon en compleet retour gebracht te worden, eventuele kosten worden in rekening gebracht.(schoonmaakkosten €10,00)
De fiets dient in dezelfde staat teruggebracht te worden, schades worden in rekening gebracht.
Diefstal van de fiets is op eigen risico, een los slot wordt meegeleverd
Holland MTB Tours aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade aan personen, materiaal of gebouwen
Kopie ID bewijs dient overlegd te worden

Vervoer/Transport:

Indien Holland MTB Tours uw bagage en of fiets vervoerd is dit voor uw eigen risico. Holland MTB Tours aanvaard geen aansprakelijkheid

voor schade of verlies door wat voor oorzaak dan ook. Natuurlijk doet Holland MTB Tours er alles aan om dit soort zaken te voorkomen.         

U dient zelf te zorgen voor een goede verzekering.


Verzekering:
Wij adviseren u dringend een reisverzekering af te sluiten. Sportzeker biedt een uitstekende reisverzekering (Europeescheverzekeringen)waarbij ook de risico sport mountainbiken is verzekerd met daaraan gekoppeld een fietsverzekering. Deze fietsverzekering dekt schade en diefstal van uw sport fiets (mtb of race) en toebehoren. Kijk op

www.sportzeker.nl,  als u een verzekering afsluit via de volgende link krijgt u als klant van Holland MTB Tours nog eens €15,00 cashback. https://fiets.sportzeker.nl/hollandmtbtours/

 

AVG, privacywet: Wij willen u erop wijzen dat bij aanmelding van een activiteit wij enige persoonlijke gegevens vragen. Deze gegevens dienen uitsluitend ter informatie en zijn nodig voor een juiste uitvoering van de activiteit. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere organisaties en worden na betreffende activiteit verwijderd/vernietigd!

Uitsluitend uw email adres blijft in ons bestand zodat we u van informatie kunnen voorzien.

Verder wijzen wij erop dat foto's gemaakt tijdens activiteiten op onze FBpagina en/of website geplaatst kunnen worden! Indien u aangeeft bezwaren te hebben zal dit niet gebeuren met uw afbeelding.

 

Waarde cheques:

Van, door u ontvangen promotie waarde cheques twv €20,00, kan er één p.p. per reis ingeleverd worden.

Cadeaubonnen van Holland MTB Tours zijn onbeperkt inwisselbaar.