Slider

Cervinia Enduro week inkl. Heli Bike VOL!

Reizen
 Registratie gesloten
 
7
Datum: 28 juli 2019 - 3 augustus 2019

Cervinia - Aosta Trails 7 daagse Mountainbike vakantie

5 dagen Biken in het prachtige berggebied van Aosta Italië.
Onder leiding van een locale Italiaanse gids (Engels sprekend) biken van de hoogste toppen in het gebied van Cervinia.
Tussen Monte Rosa en Mont Blanc komt je op hoogtes van rond de 3000 meter! Alle tochten zijn georiënteerd op het boven in de bergen rijden en afdalen
( Enduro / Freeride ).

De reis is inclusief een echt ongelovelijke en onvergetelijke belevenis: "HELI-Bike". De helikopter brengt ons naar een bergtop van waar je door onze gids naar beneden worden geleidt, puur kicken !! *1. Een ander hoogtepunt is het biken over de gletsjer! *2.

De overige dagen wordt er gebruik gemaakt van de talloze liften die het dal kent, en / of een shuttle met de Landrover.
Tijdens het biken boven in de bergen ga je je zeker afvragen of dit misschien "het paradijs" is! De schoonheid van de natuur is overweldigend!

We verblijven op 1350 meter hoogte in een prachtig B&B. Dit is een geheel verbouwd, oude Italiaanse bergwoning. Daterend uit de 19e eeuw met alle oorspronkelijke details, maar wel geheel gemoderniseerd met luxe badkamers, woonkamer met TV waarop 's avonds direct de foto's en films bekeken kunnen worden. Het ontbijt is niet Italiaans maar stevig! Voor het diner kunt u naar een restaurant, beneden aan de berg, in Antey Saint Andre. Prijzen zijn voor Nederlandse begrippen laag! U slaapt in één van de slaapkamers of op de prachtige open zolder, in heerlijke bedden.
De gastheer is ook de gids.
Deze reis is voor minimaal 5 en maximaal 7 personen. Waar moet u over beschikken: Een Fully ( Enduro-, All Mountain- of Trailbike) goede techniek en conditie.

Prijs: €895,00
Reis is incl. 6 overnachtingen in B&B,
6 x ontbijt
4 dagen Italiaanse gids.
Gebruik van alle liften
Shuttle service Landrover
Heli-bike
1 dag bikepark

Exclusief: vervoer Nederland - B&B en retour
lunch, diner en drankjes.

Eén dag minder boeken kan ook de prijs wordt dan €825,00 (-/- laatste dag bikepark)

.

Programma:
Dag 1: aankomst in de avond, kennismaken.

Dag 2: met de Landrover op pad, afwachten wat de gids voor ons in petto heeft. We beginnen gelijk met pittige afdalingen, even kijken wat voor vlees we in de kuip hebben.

Dag 3: weer nieuwe spannende trails

Dag 4: heli-bike in de ochtend en in de middag verder met de shuttle!  (weersomstandigheden kunnen het nodig maken de Heli-Bike op één van de andere dagen te organiseren).

Dag 5: als dag 1 en 2, weer nieuwe trails en wellicht biken op een Gletsjer ! ( als de weersomstandigheden het toelaten)

Dag 6: Op eigen gelegenheid naar een Bikepark, Cervina, Pila of La Thuille (lift is inclusief)

Dag 7: na het ontbijt is het afscheid nemen en gaan we met een schat aan ervaringen weer naar huis.

 

Voor wie is deze reis: Je houdt van pittige uitdagingen, Enduro is wat je leuk vindt, geen afdaling te steil, neemt drops en sprongen, en geniet van pittige trails.

En spelen in een bikepark, ja graag! Je bike, een fully met minimaal 140 veerweg.  (afstappen blijft ook in deze reis een optie, niets moet!!!!!!)

Niveau 3 - 4

 

*1. Heli-bike, onder voorbehoud van verkrijgen vergunning. (indien geen doorgang worden de kosten terugbetaald)

*2. Gletsjer biken, onder voorbehoud van weersomstandigheden.

 

Voor veel foto's, check het album op onze FBpagina: https://www.facebook.com/pg/hollandmtbtours/photos/?tab=album&album_id=914792452039962

 

Komt u met het vliegtuig naar Milaan dan kunt u gebruik maken van vervoer van en naar het vliegveld, tegen de kostprijs van de brandstof (ongeveer €300,00) te delen door het aantal personen. De Landrover komt met een gesloten trailer zodat de fietsen ook evt. gewoon in de doos / koffer meekunnen. Afstand van het vliegveld naar het B&B is ongeveer 200 km.

 

Deze reis is zonder Nederlandse begeleiding!

 U kunt met uw vrienden deze reis ook boeken op een door u gewenste datum, voorwaarde is wel minimaal 5 en maximaal 7 personen. Ook is het mogelijk XC stijl (minder of geen gebruik van liften/shuttle ) i.p.v. Enduro te boeken. Meer / minder dagen ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en de prijs!

 

Beschikbare stoelen
Geen plaatsbewijzen meer voor deze datum
Aantal beschikbare stoelen
7

 

Alle datums


  • Van 28 juli 2019 tot 3 augustus 2019