Slider

Tochten

Wij bevinden ons in centraal Nederland het is echter mogelijk om bij ons een tocht te boeken in geheel Nederland. U geeft aan in welk gebied / provincie u zou willen biken en wat uw wensen zijn. Hierbij kunt u denken aan routes alleen natuurgebied, of in combinatie met cultuur, bijvoorbeeld incl. musea. Alles is mogelijk.

Afhankelijk van het gebied zijn ook combinaties met andere buitensporten mogelijk zoals bijvoorbeeld kanoën en klimmen. Tochten worden begeleid door ervaren gidsen, deze mensen kennen het gebied wat u bezoekt erg goed en weten u de mooiste en meest interessante plekken te laten zien. De gidsen van Holland MTB Tours begeleiden u op een ontdekkingstocht, een combinatie van sport, avontuur en plezier. Elke tocht wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers. Eenvoudige tochten, geschikt voor beginner en gezinnen tot cross-country met trails in verschillende moeilijkheidsgraden. Met Holland MTB Tours is een unieke en onvergetelijke belevenis gegarandeerd!

Heeft u geen idee waar te biken, wij hebben altijd wel een voorstel. U geeft aan wat u leuk vindt en wij zullen daarop anticiperen en een voorstel doen.

 

Tour idee!

Heeft u geen idee waar te biken, wij hebben altijd wel een voorstel. 
Bijvoorbeeld:

  • Vanuit de vestingstad Naarden een rondje door het Goois Natuurpark. We ontmoeten schapen, Schotse hooglanders en als het meezit reeën.
  • Rondje Low Lands, rondje door het nieuwe land, zo´n 6 meter onder de zeespiegel. Rondom de grootste stad van Flevoland, Almere. O.a. langs het Natuurpark Oostvaardersplassen, bekent van de natuurfilm “ de Nieuwe Wildernis”.
  • Natuurpark Utrechtse Heuvelrug
  • Zuid Limburgs heuvellandschap.
  • Zuid Oost Drenthe veenlandschap.
  • Drentse Heuvelrug,
  • Natuurpark de Veluwe

 

 

Prijzen 

Toer één dagdeel   € 30,00 pp (4 personen)
   € 40,00 pp ( 3 personen )
   € 55,00 pp ( 2personen )
 

 € 100,00 1 persoon

   
Dag toer:  € 60,00 pp ( 4personen )
   € 70,00 pp ( 3 personen )
   €100,00 pp ( 2 personen )
   € 200,00      1 persoon

Meerdere personen op aanvraag.
Prijzen zijn excl. eventuele toegangsprijzen.

Huren: 
Mountainbike inclusief helm en bidon € 25,00 (bij een activiteit van ons €20,00)

E-MTB €50,00

Meerdere dagen, gereduceerd tarief!